Aston & Lukas

Alla inlägg den 27 april 2012

Av AnnCatrin - 27 april 2012 11:33

Hallå!
Fattar ni att på tisdag så är det faktiskt maj månads första dag, HALLELULJA MOMENT!!!!
Nu gäller det att hålla i sig och njuta av denna snabbaste årstiden av dom alla ......................WROOOOOM ........så har den passerat den underbara sommaren!   Snacka om att vi åkte på ett dubbel-trippelbakslag här i april, marsmånad skojade ju till det lite och kom och viftade med våren ...............sen ombestämde sig väderguden lite bryskt kan ju jag tycka, isiga nordanvindar, snöyra och elände, åsso regn då, kopiösa mängder med regn   
Och lite nu och då när man står med två plaskblöta hundar i hallen tänker man tanken att ett regntäcke skulle vara en bra investering, jag har ju haft ett täcke till Aston förut men det fick ju frusna Corvette överta för det var mer som ett värmetäcke.
Och det kan säkert komma till hands till sommaren oxå för alla utställningar lär ju inte gå i finvädrets tecken   
 
Det här var otroligt smidigt och tunt, tar ingen plats alls om man vill knöla ihop det i packningen.. 25% rabatt på Animail.se
Vårt nya utställningstält har kommit oxå, ligger på utlämningsstället och väntar, 2x2 meter, alldeles lagom stort!
Och till den nya tiden hör oxå mitt nya jobb, mycket som snurrar i skallen, skräckblandad förtjusning, det är ju egentligen samma jobb fast ändå inte, ett helt annat sätt att jobba på, roligt att göra nåt nytt så att man inte fastnar i inkörda hjulspår.
lite oklart än när det sparkar igång eftersom det blir ett helt nytt ställe som ska startas upp, men det kan bli redan på försommaren, huvudsaken att det inte blir en massa dagtid så kan jag jobba vilket som!
Ikväll ska vi fira Hubbes championat, bättre sent än aldrig, middag hos Rosa, kan inte bli annat än en tokrolig kväll!     
På söndag ska vi vandra längs med Gusturleden, vädret ser lovande ut, inte direkt högsommar, snarare exemplariskt vandringsväder!
Och när hjärnan ändå snurrar på högvarv så kan man ju röra till det ytterligare genom att hänga med på en kryssning, jag hade tackat nej först, dels för att det blir besvärligt med hundarna, hussen måste vara ledig, sen så var det den där detaljen med utställning, kommer hem tio på kvällen och skall infinna mig 30 mil bort morgonen efter ......... hmmmm ........och hunden ska badas och fiffas .............ÄHH, man lever bara en gång, och nu blir det ju lite som en hejdåkryssning eftersom jag byter ställe ....... och Aston Martin han får bada innan jag åker på kryssning, det är inte så mycket att fiffa på honom, "what you see is what you got" liksom!
Och det finns ju en plan B oxå, att helt sonika strunta i utställningen, anmäld är han iallafall så får vi se hur man känner sig när den dan kommer!   
ha en trevlig helg, det ska då jag ha! // AC


mattes funderingar och duracellens ystra krumsprång i vardagslivet ......och så kom lilla fisen .......duracellens raka motsats ......som en liten snusförnuftig farbror ♥

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Kategorier

Besöksstatistik

Tidigare år

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

översätt bloggen

RSS

Facebook

         
                               

   








 

                       

 

           

                                                 

                                                         

                                                         


Ovido - Quiz & Flashcards