Aston & Lukas

Alla inlägg den 19 april 2012

Av AnnCatrin - 19 april 2012 10:06

Hallå!
Ja, det drar ihop sig till resa neröver landet, imorgon drar fru Anderholm & jag söderöver mot Vikbolandet, 57 mil enkel resa för ett MH   Fast handen på hjärtat så hade jag nog inte åkt så långt under andra förutsättningar, nu blir det en minisemester för mej som jobbat varje helg sen i oktober för att hälsa på bästa Lena, Astons uppfödare, och som av en händelse så kan Lukas göra sitt MH tillsammans med andra berner i SSHK´s regi med proffsiga figuranter samtidigt, händer ju aldrig i vår del av landet, vi är hänvisade till brukshundsklubbarna i mån av plats. 
Kul men inte livsavgörande att göra MH, liten farbror har jag ingen klar bild av hur han kommer att reagera, han gör lite hursomhelst han, det ska bli så spännande!
Badade båda hundarna igår, Lukas fäller som jag vet inte vad, det långa svallet verkar sitta kvar denna gång, det är underullen som ryker.
Och helt ärligt så är han lite mer till sin fördel utan kopiösa mängder päls, han kunde gott dela med sig lite av hårsvallet till Aston.
Har jobbat två nätter på raken, gick hem igår morse och återvände igår kväll, före gårdagens skift hanns det med en föreläsning på Veterinärhuset på södra berget, om sommarens faror, förgiftningar, ormbett, värmeslag, fästingar etc, mycket intressant och en efterfrågad föreläsning, dom hade fått tacka nej till många som ville delta, hmmm .......ytterst märkligt att det fanns tomma stolar, så är det på varje föreläsning, det är fullsatt men en del struntar i att komma, tråkigt för dom som arrangerar och surt för dom som hade velat komma och sitta på dom stolar som gapar tomma.
Nästa vecka kör dom en till föreläsning på samma tema pga den höga efterfrågan, kanske man ska gå en gång till, dom har ju goda mackor!   
I helgen som gick var vi till Gävle på aktivitetsträff för ombuden, kul att träffa andra och dela erfarenheter, många känner man bara igen men har aldrig pratat med, en mycket givande helg med sjukt god mat och fika .............. där sprack dieten IGEN   jaja, nya tag, hoppas på morotsstavar är det genomgående temat helgen som kommer!   

 
Veckan började med snö ........ FEL FEL, men det är bara att rätta in sig i ledet och gilla läget ..............plätsligt så händer det ....................  men vi ska hållas på sträckbänken .......det är tydligt det!   

 
Ikväll ska vi ringträna med Diva och gänget, vi får väl se om jag kan få igång den lille trulige, tiden går så rasande fort, till sommaren har jag två hundar i öppen klass ......hmmmm ........
ha en trevlig helg! / AC


mattes funderingar och duracellens ystra krumsprång i vardagslivet ......och så kom lilla fisen .......duracellens raka motsats ......som en liten snusförnuftig farbror ♥

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Kategorier

Besöksstatistik

Tidigare år

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

översätt bloggen

RSS

Facebook

         
                               

   








 

                       

 

           

                                                 

                                                         

                                                         


Ovido - Quiz & Flashcards