Aston & Lukas

Direktlänk till inlägg 14 februari 2009

Mormor omkull IGEN! 14/2

Av AnnCatrin - 14 februari 2009 12:09

Hallå!
Ja´ en mor med armen lindad var vad som mötte mig igår när jag skulle hämta hem hunden....och den här gången var han oskyldig, det var hennes hala skor som ställde till det när dom skulle gå över vägen......sen bidrog iofs inte hundens glädjefnatt över att mormor än en gång ligger på backen och sprattlar till att det gick så himla enkelt att ta sig upp igen.......JIIPIIH ! ska vi leka!!!!!!....han kastar sig över min sprattlande mor och rycker mössan av henne......sen förstår ni ju hans ohejdade lycka över att ha gjort detta så han studsar upp och ner som en galning samtidigt som bilar försöker passera och min mor försöker kravla sig upp......ni kan se scenariot framför er va?....och tänk att det lät som att han var välkommen tillbaka! Jag får väl skramla till ett par broddar åt henne ;0)
Vilken tur att jag är ledig nästan två veckor så att hon får vila upp sig.
Jag förstår inte varför hon hysteriskt började klia sig i skallen när jag sa att hunden inte får träffa andra hundar för att han har löss......;0)....tänk att ett enkelt ord kan framkalla klåda !...nu har jag vant mig vid min luspelle så nu kliar det inte längre!

Magnus fick Aston intresserad av latexgrisen jag köpte......insåg på fredagmorgon att det var inte så smart att köpa ett pipdjur......det var det första han kastade sig över på morgonen, nåja han har väl snart bitit hål på den så att den blir tyst.

Han är ju annars helt ointresserad av leksaker, kan kanske bero på att vi inte uppmuntrar till lek inomhus och leka själv verkar inte vara ett alternativ.
Kanske trodde han att den skulle smaka lika gott som mattes hemlagade knorrar?
Idag blir det som vanligt inte många knop gjorda när jag kommer från jobbet och ska tillbaka imorgon, jag glömde mobilen hemma igår vilket gjorde att jag sovit sämre än någonsin eftersom mobilen är min väckarklocka och klockradion vi har på jobbet är jag inte säker på att jag kan ställa in.
En halvtimme innan radion skulle ringa gav jag upp och masade mig ur sängen, ja det är då ingen risk att jag ska sova för länge iallafall!

Har varit nere och grävt i gömmorna i garaget och hittat igen vår hopfällbara spark, ett arv från Björns föräldrar som vi aldrig använt men om snön ligger kvar kan vi köra lite träning på skogsvägen framåt våren, likaväl som att cykla!
Jag tror att jag bestämt mig för att åka på utställning till Österbybruk i maj.....skall fundera lite till, det är både och, lite slöseri med pengar att flänga land och rike runt med en hund som är under tillväxt....betala hutlösa bensinkostnader för att få veta att han rör sig instabilt......kostar ingenting att konstatera detta själv hemma på Bågevägen ;0) men det är ju kul oxå!
Igår var jag till affären i Granloholm för att handla till jobbet, utanför satt en bernerkille ...som heter Aston! ( han kommer från Norge )
Han har jag träffat förut när han var valp ute på Berga, det visade sig att han hunnit bli 5 år, hua vad tiden rinner iväg snabbt!
Ja det var väl vad jag hade att komma med idag, takboxen är nu återlämnad, slutet gott allting gott!
På eftermiddagen blir det soffläge och kolla in Timråmatchen, vi får hoppas att dom kan ta en poäng eller tre för det är tajt i tabellen, det finns inte utrymme för några förlustmatcher om dom ska hålla sig kvar på slutspelsplats.
ha de bra / AC

 
 
Stina

Stina

14 februari 2009 13:41

En stor Alla Hjärtans-Kram till er från oss!! Jag tycker Söt-pelle låter bättre som namn på Aston! Se bara nedersta bilden med grisen mellan tassarna. En puss på den munnen!
Nu gav du mig en idé. Jag har ju också en spark jag glömt bort...det är ganska roligt att köra!

http://www.lundbackensdiamanter.se

 
Anneli

Anneli

14 februari 2009 16:33

Hållå hallå !
Ja ni har hittat sparken nu :) Sa just till Henke här att en sån behändig spark vill jag också ha :D
Vilken tur att "lillkrull" var oskyldig till mormors vurpa den här gången :)Vem vet...han var kanske oskyldig förra gången också ;-)
Puss på noset till Aston.

Kramkram Anneli

http://www.maximilian.panatet.se

 
Anne-Lie

Anne-Lie

14 februari 2009 18:25

Hallojsan !!

Tänkte på eran fina spark idag när jag var ute och gick... vore roligt att testa med Natus någon dag.

I dag har vi inskaffat tjursnoppar....
och men massa ben och godis åt vovvarna. Herre jisses vad man gör av med pengar på sina fyrbenta vänner..
Nu ska vi äta lax med en härlig god sås.. mums !! gud vad jag ska tugga.. hihi

Kram på alla hjärtans dagen
Anne-Lie

http://www.jezzieochnatus.se

 
Ingen bild

Isabelle

14 februari 2009 22:56

*ler* ja först välter vi snälla damer och sen blir vi belönade :-D Aston verkar ha ett härligt hundliv :-D Hoppas ni hade en fin allahjärtansdag!

 
Ingen bild

Johanna

15 februari 2009 21:17

Hej:) hoppas ni fått bort lusproblemet! Har letat och letat men vet inte om Fabbe har något,det han hade verkar borta. Tycker nu såklart att han kliar sig mer nu efter jag hörde om Aston men är det inbillning kanske? Har iaf tvättat honom en gång till med lusmedlet så jag är säker att de är utrotade:) Svarar på ditt inlägg här: Vi hade det supermysigt på vår lilla skidtur i lördags men vet ju att Fabbe inte får springa lös egentligen..kunde verkligen inte motstå denna gång. Han sprang inte mycket utan trippade snällt efter oss när vi åkte eller hoppa ner i djupsnön och borra ner huvudet. Det är hans favorit med snön, att man kan försvinna:) Jasså! vet faktiskt inte om jag vågar ställa ut honom nu.. lite rädd för allt som har med utställning att göra då jag inte vart emd på länge länge nu.. Fabbe kommer vara ett vilddjur:S

Rimadylen är inga problem, han har slutat äta det för länge sen. Säger inte klart nej men msåte tänka lite:P

kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av AnnCatrin - 26 februari 2014 22:23

jag förnyar mig och byter blogg!häng med till den nya!  http://acufoto.wordpress.com ...

Av AnnCatrin - 20 februari 2014 14:00

Hallå!   Ytterligare ett år av galenskaper att lägga till handlingarna och jag bara kräver att han blir lika gammal som sin mor, dvs 12 år .........så vi har många år kvar av stolleprov!Tur att jag väljer själv vart jag lägger fokus ........... kunde...

Av AnnCatrin - 7 februari 2014 22:30

Hallå!Hur kan man bli valpsugen så här hux flux när man ingen valp ska ha???Vilken tur att man kan få sig en dos valpmys i en annan kommun så att man klarar sig ett tag ........... för dom är ju inte valpar för evigt .......... som på beställning bli...

Av AnnCatrin - 30 januari 2014 20:41

Hallå!Jajamän, nu har vi stökat undan januari,även om jag känner mig lite missnöjd med vädret så är det bara att gilla läget ........ det är då tusan vad solen håller sig borta ........ men då borde vi ha tillgodo när sommaren kommer tycker jag!Men t...

Av AnnCatrin - 19 januari 2014 08:13

Godmorgon!Uppe med tuppen ........ja allt är ju relativt, men att kliva upp 7.30 är i allafall tidigt i min sinnevärld .......... men så får det bli när man ska jobba, hundarna måste få mat och vila magen efter det, sen kan vi promma innan jag åker p...


mattes funderingar och duracellens ystra krumsprång i vardagslivet ......och så kom lilla fisen .......duracellens raka motsats ......som en liten snusförnuftig farbror ♥

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5
6
7 8
9
10 11 12
13
14
15
16 17
18
19 20
21
22
23 24
25
26
27 28
<<< Februari 2009 >>>

Kategorier

Besöksstatistik

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

översätt bloggen

RSS

Facebook

         
                               

   








 

                       

 

           

                                                 

                                                         

                                                         


Ovido - Quiz & Flashcards