Aston & Lukas

Alla inlägg den 4 februari 2009

Av AnnCatrin - 4 februari 2009 08:14

Godmorgon!
Kan man börja en dag bättre än att åka till skolan och ha möte med rektorn?
Hon har tydligen ombestämt sig vad det gäller dotterns kurser och påstår nu att hon inte beviljat att vissa kurser plockas bort........vad förvånad jag blir, det är inte första gången hon gör så här, ska bli intressant att höra hur hon resonerat, förra gången skulle dom plocka studiebidraget för att det var så hög frånvaro......nämen vad konstigt att det är 100 % frånvaro i en kurs som hon inte läser !?
Sitter man på en sån position så får man nog ha lite bättre koll på sina papper, jag anser att jag kan kräva av henne att hon visar upp något som styrker de beslut hon tagit....hur f-n ska hon annars kunna hålla koll på flera 100-tals elever om hon inte för anteckningar när det blir ett beslut tagit runt en enskild elev?
Björn var och pratade med henne igår så ingångsläget för dagens samtal är kanske inte det bästa....han sa väl ett sanningens ord om hur hon sköter sitt jobb, så jag förväntar mig idag att hon kan tala om och visa ett beslut på hur hon tänkt denna gång......igår sa hon till Björn att hon inte kom ihåg hur hon informerat Angelica.....men du har väl antecknat nåt hoppas jag?????
Förra svängen slutade det med att hon ringde hem och bad om ursäkt, hade hon inte gjort det hade jag nog anmält människan till högre instans för maken till arrogant kvinna har jag sällan skådat!
Då snäste hon i telefonen att har lärarna antecknat frånvaro så litade hon på det......ja, men du har ju beviljat att denna kurs plockas bort??????
Inom vården förs allting in i ett program som heter procapita, allt som kan vara av vikt för vårdtagaren dokumenteras, så att man kan gå tillbaka och kolla vad som hänt och vilka beslut som tagits och vårdinsatser som satts in.....kan väl inte tänka mig att inte skolan har ett liknande system?
Det är bara denna termin kvar nu sen slipper man bry sig i detta....jag kommer nog att fira extra för det blir som att hela familjen tar studenten!!!!
....A´puh nu har jag skrivit av mig lite ilska, så då kanske jag kan förhålla mig lugn och sansad på mötet ;0)
Hunden har jag lyckats lura så att det bara sjunger om det......fick ju en provpåse Pedigree "better by nature" på STHLM- utställningen , den har jag använt som godis, köpte en ny påse för samma ändamål......kom på den geniala idén igår att ge honom det till middag.....snacka om salig hund! Men matte! får jag äta så här mycket godis på samma gång!!??
1% mer protein & 1 % mer fett så det är ganska likvärdigt det han ätit...eller INTE ätit den senaste tiden.
Frukosten var lika trevlig tyckte han.....det måste han snurrat runt totalt för matten ser han ut att tänka ;0)
Så nu kör jag det några dagar och blandar sen i lite av den gamla maten eftersom så kanske han är inne på rätt spår igen, och nej, jag är inte orolig för att han inte äter så mycket men det hindrar väl inte att jag försöker få i honom mat ändå eller?

avslutar med mina vanliga snöbilder, klarblå himmel och gnistrande snö, det var runt -8 igår, jättehärligt!


Vi började i ett upptrampat spår som bara tog slut...trampade vidare själv men insåg vår begränsning och vände.......risken var överhängande att vi inte lyckades träffa på en upptrampad stig så småningom och det finns gränser hur långt man orkar plumsa i snö upp till knäna!
ha de bra / AC


mattes funderingar och duracellens ystra krumsprång i vardagslivet ......och så kom lilla fisen .......duracellens raka motsats ......som en liten snusförnuftig farbror ♥

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5
6
7 8
9
10 11 12
13
14
15
16 17
18
19 20
21
22
23 24
25
26
27 28
<<< Februari 2009 >>>

Kategorier

Besöksstatistik

Tidigare år

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

översätt bloggen

RSS

Facebook

         
                               

   








 

                       

 

           

                                                 

                                                         

                                                         


Ovido - Quiz & Flashcards