Aston & Lukas

Direktlänk till inlägg 11 juni 2010

livet efter 50......11/6

Av AnnCatrin - 11 juni 2010 12:44

Hallå!
Ja, det var inte så farligt att fylla en himla massa år.........himla trevligt var det iallafall med mycket folk och fina presenter.......tack allihop som var här och delade min dag med mig!  
Precis när jag trodde att det var slut för dagen så plingade det på dörren och ett helt stim av hoj/campingkamrater ramlade in! Det var dagens stora överraskning!!!!
Och tack för alla fina presenter.....det framkom att det konspirerats bakom min rygg och smusslats pengar mitt framför näsan på mig och jag har inte fattat ett dugg......hmmmm....jag håller verkligen på att tappa greppet!
Men Tack iallafall för den fina sennentröjan Lena, Anneli och Camilla, i efterhand så kan jag inse att det var ett väldigt springande i klädtältet och alla ville höra min åsikt......men ingen köpte nåt!  
  tjusig fleece från Nolegården!
 
Och sen har jag blivit med tjusiga magnetskyltar till bilen........kanske lite väl kaxigt eftersom vi är tillbaka i blåbandslandet! 
  Men vi har ju pratat om turnébuss och text på bilen så det är bara att hänga på dom och skjuta hakan i vädret........attityd är ju ett ledord i utställningsringen!
  Sen är det bara tur att jag har en hund kvar att ställa ut, mitt kusinbarn blev helt lyrisk och tyckte bestämt att vovven skulle få följa med hem till Ånge........det var typ inget att disskutera i hans sinnevärld!
Och Aston tyckte det var hysteriskt roligt med en lillkille som han fick jaga.......det gällde att ha full koll för min hund har inte den radarn igång som söger att små barn och ystra krumsprång på hund modell större inte är någon superbra kombination........ni vet Baloo och Mowgli när klunsedunsbjörnen lappar till den taninga lilla ungen och han rullar iväg genom halva skogen........
Han kanske får den insikten när han blir vuxen och förståndig!
Idag har jag badat hunden, känns väl inte så där jätteinspirerande när vädret svajar.......men utan bad blir det väl kanonväder så vem törs chansa ?
Mot Avesta bär det vid 5-snåret imorgonbitti..........man är nog inte helt frisk innanför pannbenet..........ligga kvar i sängen är väl ett betydligt trevligare alternativ en lördagmorgon kan tyckas?
  provisoriskt trimbord   inte för att det ska klippas både här och där, men tassarna behöver som vanligt friseras och det är betydligt enklare att få upp hunden en bit från backen/ golvet........han tyckte som med allt annat att det verkligen var helt onödigt!
Men matte börjar bli gammal och skröplig med en rygg som vägrar ge sig och fortsätter krångla så då får vi hitta på nya lösningar.........jag kunde sitta på toastolen den mesta tiden när hunden skulle badas......sen att han smet ut flera gånger eftersom duschdörren var öppen är ju småjusteringar vi får jobba på.......Hussen har lovat att fixa fram varmvatten så att vi kan stå ute.......det låter ju helt fantastiskt!
 
Så nu återstår att se om hunden kan lockas att se lite piggare ut än i Österbybruk........och hålla tummarna för att fru domare tycker om min modell av hund........gör hon inte det så kan vi nog lägga ned planerna för Nordichallen i oktober för hon dömer där oxå.
  Äsch, trams säger Aston Martin.......jag är ju världens bästa busbulle oavsett vad andra tycker......så sant så sant!
Nä, nu ska jag åka och sätta sprätt på lite presentkort, trevligt!
Ha en skön helg! / AC

 
 
Anna & Bonus

Anna & Bonus

11 juni 2010 17:32

Lycka till imorrn! Magnetdekalen var kanonfin ju! :) Kul idé! Kollade en snabbis på Hunddata på fru domare imorrn för att se lite vilka hundar hon dömt fram tidigare men då visade det sig att hon inte dömt Bernerbjörnar tidigare, iaf inte officiellt. Ännu mer spännande, alltså! :)
Ha det!
kramen

http://bonusbus.bloggplatsen.se

 
Anneli

Anneli

11 juni 2010 21:26

Japp..imorgon tar vi premiärturen med skyltarna på...ATTITYD är det som gäller nu ;)
Det är superskönt att kunna bada/föna hundarna ute på sommaren,så Björn är värd en guldstjärna om han fixar varmvatten och ett trimbord åt dig :) Det sparar ju både ryggen och att man slipper den tråkiga städningen av badrummet efteråt :D
Ses i morgonbitti.Dröm inga mardrömmar nu ;)
Kramkram Anneli

http://www.skansens.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av AnnCatrin - 26 februari 2014 22:23

jag förnyar mig och byter blogg!häng med till den nya!  http://acufoto.wordpress.com ...

Av AnnCatrin - 20 februari 2014 14:00

Hallå!   Ytterligare ett år av galenskaper att lägga till handlingarna och jag bara kräver att han blir lika gammal som sin mor, dvs 12 år .........så vi har många år kvar av stolleprov!Tur att jag väljer själv vart jag lägger fokus ........... kunde...

Av AnnCatrin - 7 februari 2014 22:30

Hallå!Hur kan man bli valpsugen så här hux flux när man ingen valp ska ha???Vilken tur att man kan få sig en dos valpmys i en annan kommun så att man klarar sig ett tag ........... för dom är ju inte valpar för evigt .......... som på beställning bli...

Av AnnCatrin - 30 januari 2014 20:41

Hallå!Jajamän, nu har vi stökat undan januari,även om jag känner mig lite missnöjd med vädret så är det bara att gilla läget ........ det är då tusan vad solen håller sig borta ........ men då borde vi ha tillgodo när sommaren kommer tycker jag!Men t...

Av AnnCatrin - 19 januari 2014 08:13

Godmorgon!Uppe med tuppen ........ja allt är ju relativt, men att kliva upp 7.30 är i allafall tidigt i min sinnevärld .......... men så får det bli när man ska jobba, hundarna måste få mat och vila magen efter det, sen kan vi promma innan jag åker p...


mattes funderingar och duracellens ystra krumsprång i vardagslivet ......och så kom lilla fisen .......duracellens raka motsats ......som en liten snusförnuftig farbror ♥

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Kategorier

Besöksstatistik

Tidigare år

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

översätt bloggen

RSS

Facebook

         
                               

   








 

                       

 

           

                                                 

                                                         

                                                         


Ovido - Quiz & Flashcards